Τα κτήνη που βίαζαν το κοριτσάκι στην Κατερίνη, θαυμάστε τα...


Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των τεσσάρων κατά συρροήν βιαστών τού 6χρονου κοριτσιού στην Κατερίνη, έδωσε ατη δημοσιότητα η αστυνομία με εντολή της εισαγγελίας.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ο πατέρας της ανήλικης, έχουν προφυλακιστεί για τα αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τους Ιωάννη Καραλιά 50 ετών, Νικόλαο Μπακάλη 60 ετών, Δημήτριο Γιαννίκη 52 ετών και Βασίλειο Ορφανίδη 58 ετών. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».
Απευθύνεται έκκληση στους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23510-46633 και 23510-46631 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, αναφορικά με τους 4 κατηγορούμενους, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα hellenicpolice.gr.
«Σημειώνεται, ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Α) ΚΑΡΑΛΙΑ Ιωάννη του Γεωργίου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα την 21-03-1968 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας

Β) ΜΠΑΚΑΛΗ Νικόλαο του Γεωργίου και της Φανής, γεννηθέντα την 15-03-1958 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας

Γ) ΓΙΑΝΝΙΚΗ Δημήτριο του Αθανασίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 26-02-1966 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας

Δ) ΟΡΦΑΝΙΔΗ Βασίλειο του Ευσταθίου και της Όλγας, γεννηθέντα την 22-09-1960 στο Κιλκίς.

 

Πηγή: