Αθάνατοι "Ελληναράδες"...

Ποτά και σεξ με κρατούμενες: Ξήλωσαν αστυνομικό για πάρτι οργίων στο Τμήμα.

O ανθυπαστυνόμος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Μεταγωγών Αθηνών και ένα βράδυ που εκτελούσε
καθήκοντα αξιωματικού υπηρεσίας αποφάσισε να διοργανώσει πάρτι στο γραφείο του.
 

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, διέταξε τον βοηθό δεσμοφύλακα να βγάλει από τα κρατητήρια του υπογείου τις έξι αλλοδαπές κρατούμενες οι οποίες είχαν συλληφθεί την προηγούμενη μέρα.
 

Παράλληλα, ειδοποίησε τρεις συναδέλφους του και έναν φίλο του να έρθουν στο πάρτι. Τους έστειλε να αγοράσουν 5 μπουκάλια ουίσκι, αναψυκτικά, φρούτα κλπ, ενώ έβαλε λαϊκά τραγούδια σε τέτοια ένταση που ακούγονταν σε όλο το κτίριο του Μεταγωγών.
 

Όλοι ήρθαν στο τσακίρ κέφι και τότε ο ανθυπαστυνόμος έβαλε να καθίσει δίπλα του μία από τις αλλοδαπές και όταν το αλκοόλ άρχισε να επιδρά, την έβαλε στα γόνατά του. Όσο περνούσε η ώρα, το κέφι φούντωνε. Δυνάμωσε τη μουσική και ανέβηκε με μία αλλοδαπή πάνω στο γραφείο και άρχισε να χορεύει κάνοντας παράλληλα άσεμνες χειρονομίες.
 

Αμέσως ακολούθησαν και οι υπόλοιποι της παρέας, οι οποίοι έκαναν τα ίδια με τις άλλες αλλοδαπές, ενώ μερικές ξέφυγαν από τα βλέμματα των ανδρών και άρχισαν να κόβουν βόλτες εξερευνώντας τον χώρο του ισογείου χωρίς κανέναν περιορισμό ή έλεγχο.
 

Στις 4 το πρωί όλοι ήταν μεθυσμένοι και το πάρτι έφτασε στο τέλος του.
 

Με το ζόρι ο ανθυπαστυνόμος διέταξε έναν αρχιφύλακα να οδηγήσει δύο από τις αλλοδαπές στον 5ο όροφο, όπου υπήρχε λουτρό, για να κάνουν μπάνιο.
 

Ο αρχιφύλακας, όπως περιγράφεται στην δικαστική απόφαση, ήρθε για 45 λεπτά σε σαρκική επαφή με δύο κρατούμενες σε ένα δωμάτιο που υπήρχε δίπλα από το λουτρό.
 

Οι αλλοδαπές εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση και αντί να μπουν στο λουτρό ανέβηκαν στην ταράτσα του Μεταγωγών και από εκεί πήδησαν στην ταράτσα του διπλανού κτιρίου.
 

Στην προσπάθειά τους όμως τραυματίστηκαν και δεν μπορούσαν να κουνηθούν.
 

Μια ένοικος διπλανού κτιρίου είδε τις γυναίκες πεσμένες κάτω και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν εκ νέου τις κοπέλες και τις μετέφεραν στο νοσοκομείο.
 

Οι υπόλοιπες τέσσερις αλλοδαπές, τύφλα στο μεθύσι, γύρισαν μόνες τους στα κελιά του κρατητηρίου για να ξαπλώσουν. Η πόρτα του κρατητηρίου όχι μόνο δεν κλειδώθηκε ποτέ από κανέναν αστυνομικό, αλλά έμεινε και ανοιχτή, με αποτέλεσμα να αποδράσουν δύο άλλες κρατούμενες.
 

Η υπόθεση απασχόλησε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο υπογραμμίζει στην ομόφωνη απόφαση με την οποία αποτάχθηκε ο ανθυπαστυνόμος ότι μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους του "είχαν μεταβάλει τον χώρο σε αίθουσα κακόφημου μπαρ".
 

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλε στον ανθυπαστυνόμο εξάμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια κατ' εξακολούθηση. Η ποινή όμως παραγράφηκε καθώς στο μεταξύ ψηφίστηκαν ευεργετικές διατάξεις που έδιναν τη δυνατότητα παραγραφής των ποινών μέχρι έξι μήνες.

press-gr

Βοηθήστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...