Η Ραχήλ δικαιούται να φοράει παντελόνια...


Γράφει ο Κλεισθένης.
Τι δήλωσε η Ραχήλ Μακρή; Να τυπώσουμε χρήμα δλδ να αποκτήσουμε ξανά την εθνική μας ανεξαρτησία.
 

Ένα κλικ από αυτό που επιθυμούν οι Έλληνες πατριώτες, το τύπωμα της πολυαγαπημένης μας δραχμής.
 


Άμεσα δέχτηκε σφοδρή επίθεση απ' τους ευρωλάγνους σφωγγοκολάριους.
 

Ούτε την γλύκα του ονείρου δεν μας επιτρέπουν πλέον. Τα θέλουν όλα μαύρα, κατασκότεινα, μας θέλουν δουλικά της Ε.Ε. Λυπάμαι και οργίζομαι.
 

Πρώτος που επιτέθηκε ενάντια στην Ραχήλ ήταν ο Μηλιός, ποιος;  ο Μηλιός ο γνωστός και μη εξαιρετέος, ένα κλικ πριν την ένταξή του στην νεοφιλελεύθερη λογική του ευρωφασισμού. 

Άσε μας ρε μεγάλε σοσιαλιστή, ρε μεγάλε αριστερέ του σαλονιού.
 


Την Ραχήλ Μακρή δεν την γνωρίζω και δεν συμφωνώ με πολλά απ' όσα προτείνει σαν πολιτικός αλλά η δήλωσή της να τυπώσουμε χρήμα με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. 

Το χάρηκα και θα χαιρόμουν περισσότερο αν η πρότασή της δεν ήταν να τυπώσουμε ευρώ αλλά δραχμές. 

Δικαιούμαι όπως και οι άλλοι Έλληνες να ονειρεύομαι ότι θα διαολοστείλουμε τους κουτόφραγκους, ότι θα υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας στα όσα μας επιβάλουν χρησιμοποιώντας τα ντόπια δουλικά. 

Ονειρεύομαι και αγωνίζομαι με νύχια και με δόντια για την επαναφορά της εθνικής μας κυριαρχίας, την επαναφορά της εθνικής μας αξιοπρέπειας. 

Αδιαφορώ για τις απειλές πως με δραχμή δεν θάχω πετρέλαιο, ανταλλακτικά, ακριβά αυτοκίνητα και ότι άλλο μας πουλάνε οι κουτόφραγκοι. 

Αδιαφορώ γιατί γνωρίζω ότι όσα παράγει η ευρωπαϊκή ελίτ θέλει να τα πουλήσει, αυτή είναι η λογική του παραγωγού, του εμπόρου. Τι θα κάνει τις μερσεντές που παράγει η Γερμανία; Θα τις αγοράζουν δέκα-δέκα οι Γερμανοί και θα κυκλοφορούν σαν τραινάκι στις αούτομπαν;

Θα βρει τρόπο να μας πουλήσει ότι παράγει ακόμη κι αν πληρωθεί σε δραχμές. 

Εκείνο όμως που θα χάσουν οι ευρωγύπες είναι το κουμάντο, είναι τα δουλικά, είναι η επικυριαρχία τους πάνω στον λαό μας.

 Αυτό και μόνο με ενθουσιάζει, να δω τους φασιστόφραγκους να παρακαλάνε τους Έλληνες για να πουλήσουν την πραμάτεια τους.
 



Μπορεί η δήλωση της Ραχήλ να μην έχει τουλάχιστον σήμερα πιθανότητα πραγματοποίησης αλλά μας έδωσε, σε όσους τουλάχιστον σκεπτόμαστε πατριωτικά, την δυνατότητα να ονειρευτούμε ότι οι κουτόφραγκοι θα πάνε στον διάολο και ο ήλιος της Ελλάδας θα ανατείλει μόνο για μας τους Έλληνες.

΄ΕΞΩ η Φραγκιά απ' τα ιερά Ελληνικά χώματα.
 

"Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει".

Το πρώτο βήμα στις επερχόμενες εκλογές, τα άλλα λίγο αργότερα.